Elektrische biminitops

Electrische biminitops

Wanneer het nog iets makkelijker en luxer mag, kunt u bij TopBimini ook terecht voor elektrische biminitops. Vooral bij de grotere maten is het handig om de biminitop elektrisch uit te laten vouwen.
Ook uw bestaande biminitop kunnen wij voor u elektrisch laten functioneren.

Hoe werkt het?
Een elektrische biminitop is voorzien van een actuator; een motor die als een telescoop uw biminitop in duwt of uit trekt. De actuators zijn waterdicht maar mogen niet onder water komen. Wel kunnen ze tegen opspattend water en regen.
De maten
De beschikbare maten voor biminitop zijn dezelfde als die voor niet-elektrische biminitops. Een overzicht van deze maten vindt u bij Prijzen & Maten.

Montage
TopBimini verzorgt graag de montage van uw elektrische biminitop.
Elke biminitop kan elektrisch worden gemaakt; dus ook wanneer u al een biminitop heeft, dan kunnen wij deze elektrisch laten functioneren voor u. Wel dient u deze dan eerst van uw boot te halen, waarna wij deze voor u ophalen (tegen vergoeding van voorrijdkosten) en aanpassen.

Prijzen
De prijzen voor elektrische biminitops staan vermeldt bij de accesoires. Hier komen nog eventuele installatiekosten bij.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een elektrische biminitop voor uw boot? E-mail ons of bel ons gerust op 020 46 82 464