Bestelinformatie

Online of telefonisch bestellen

Bij TopBimini kunt u zowel telefonisch als online bestellen. Betalen kan via bank overschrijving , contant of bij aflevering (onder rembours).

Leveringsvoorwaarden
Wanneer u online aankopen doet, is het altijd goed te weten wat u precies kunt verwachten. Lees in elk geval altijd eerst de Leveringsvoorwaarden voor u iets bestelt. Lees hier de Leveringsvoorwaarden van TopBimini.

Bezorging
Alle biminitops worden gedemonteerd geleverd om bezorgkosten te besparen.
De biminitops die wij op voorraad hebben worden bijna altijd na drie werkdagen afgeleverd, met uitzondering van de modellen met Markilux doek; dit kan een week langer duren.
Voor biminitops waarvoor zowel het frame als het doek op maat gemaakt moeten worden, geldt een minimale levertijd van 5 werkdagen.

Bezorgkosten
Voor bezorging van biminitops binnen Nederland zijn de kosten 90 Euro. Voor accessoires zijn de bezorgkosten 15 Euro. Betaalt u onder rembours, dan komt hier 10 Euro bij.

Retourneren
Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent over het door TopBimini geleverde product, dan kunt u deze altijd retour zenden. Wanneer er sprake is van een fabrieksfout of het resultaat van een fout, betalen wij u de kosten voor het product én kosten voor het retour zenden aan u terug binnen 20 werkdagen.
Leest u ook goed de voorwaarden voor retourzending door in onze Leveringsvoorwaarden.

Vragen of opmerkingen?
E-mail ons of bel ons gerust op 020 46 82 464